Om os

Halmtofte/Hedebakken er en uddannelses- og salgsstald for dressurheste. Den ejes og drives af Hanne Brebøl og Ole Thorsen.


Halmtofte som dressurstald har rødder helt tilbage til 1973, hvor virksomheden blev drevet fra Oles fødehjem, Halmtofte på Lolland. I 2021 rykkede vi til Jylland for at komme tættere på familien og drive virksomheden videre fra lidt mindre rammer, men stadig med samme høje standard. Konceptet er samtidig blevet ændret en smule, så videreuddannelsen af heste har fået lidt større plads end tilridning.


Halmtofte/Hedebakken er et stærkt team bestående af:


Katinka Eggertsen er berideraspirant og er super sej til at tilride. Hun rider fortrinsvis de yngre heste og har desuden en størrelse, så hun kan ride ponyer. Katinka har startet til og med MB.


Benedikte Brebøl Windfeld arbejder som jordemoder, men er GP-rytter og uddanner enkelte dressurheste ved siden af, primært fra MB og opefter.


Hanne Brebøl Thorsen er de erfarne øjne fra jorden, som med 60-års erfaring indenfor hesteverdenen har et godt overblik for både tilridningshestene og de ældre heste i videreuddannelse. Hanne har selv redet op til Intermediare I og er A-dommer i dressur, så hun superviserer også omkring programridning forud for stævnedeltagelse.


Ole Thorsen bruger sin ekspertise som landmand til at sørge for at producere 1.-klasses wrap til hestene og passe baner og folde efter alle kunstens regler.


Malene Lundberg Mogensen er den erfarne hestepasser/groom, der de sidste 4 år har sørget for at alle hestene på stedet er blevet passet optimalt. Desuden står Malene for alt vedrørende foto og video. 

Malene er 1. September 2022 startet på uddannelse som jordbrugsteknolog med speciale i hest men kommer stadig og hjælper i stalden i weekender og i hverdagene, når studiet tillader det.


Alt arbejde med hestene forgår i en positiv ånd, hvor hver enkelt hest bygges op i et tempo, så de altid er tilpasse både fysisk og mentalt. Vi bruger ofte ridning i naturen som afvekslende arbejde. Det er vigtigt for os, at hestene finder ligeså meget glæde i det daglige arbejde, som vi selv gør.


Vi ser hver hest som et selvstændigt individ med sin egen personlighed, der lærer bedst på forskellig vis. Derfor bliver uddannelsen aldrig triviel, men tilrettelægges med individuelle hensyn, så hver enkelt hests trivsel er i fokus.


Desuden vægter vi en hyggelig stemning og et godt arbejdsmiljø, da både dyr og mennesker trives og udvikler sig bedst i et positivt miljø.

Vores team